fbpx
Overnacht met de camper aan het water in West-Europa!

Overnacht met de camper aan het water in West-Europa!

Er is niets zo lekker om te kunnen overnachten met je camper aan het water in West-Europa! Vooral als de temperatuur het toelaat om een verfrissende duik te nemen. Klinkt heerlijk toch? Lees snel verder om te ontdekken wat volgens ons de mooiste plekken aan het water zijn!

De Belgische kust

De Belgische kust barst van de leuke en gezellige plaatsen! Het is een perfecte bestemming als je zin hebt om even lekker uit te waaien aan zee. De stranden zijn lang en breed, met diverse strandtenten. De ene heel hip, de ander weer perfect voor gezinnen. En ben je van plan om een dagje strand te combineren met een dagje rondstruinen door een van de prachtige steden? Dan kan dat ook zeker! Lees het artikel ‘5x met de camper aan de Belgische kust’ waarmee je inspiratie op kan doen voor een bezoekje aan een van de steden aan de Belgische kust!

Wil je liever echt aan het water overnachten en binnen mum van tijd het water in kunnen duiken? Dan vind je in dit artikel 8 fijne camperplaatsen aan het water in België. Dat wordt genieten!

belgische kust

- Lekker uitwaaien aan het Belgische strand!

De Duitse kust

Voor een té gekke strandvakantie denk je waarschijnlijk niet direct aan de Duitse kust. Maar vanwege de diversiteit aan verschillende activiteiten is het zeker de moeite waard! Ook de echte zonliefhebbers is in Duitsland op de juiste plek. De Duitse kust staat namelijk ook bekend om zijn lange stranden, mooie kustplaatsjes en aantrekkelijke strandpaviljoens, waar je lekker neer kan ploffen in de zon voor een verfrissend drankje! Ben je van plan om langs de Duitse wateren te overnachten? Dan vind je in dit artikel zeker een mooie camperplaats om te overnachten!

Als je dan toch de Duitse kust aan het ontdekken bent met de camper, zorg er dan voor dat je aan deze plekken: ‘3x de Duitse kust met de camper’ zeker een bezoekje brengt! En sla ook zeker de Bodensee niet over!

duitsland

- Een van de mooiste locaties aan de Bodensee!

De Nederlandse kust

Wandelen over het strand in de frisse zeelucht, een visje eten bij een viskraam en fietsen in de duinen. De Nederlandse kust heeft zoveel mooie plekken te bieden, dat dit allemaal kan! Denk bijvoorbeeld aan Zeeland; geniet hier van een dagje strand, of huur een bootje en ga lekker het water op! In het artikel ‘Ontdek Zeeland met de camper’ lees je alle uitjes die een échte aanrader zijn tijdens jouw bezoek aan Zeeland.

Ook in Nederland vind je natuurlijk camperplaatsen met schitterende uitzichten over het water, daar lees je hier meer over. Ga je liever naar een van de vele andere stranden die Nederland te bieden heeft? Lees dan het artikel ‘De mooiste stranden van Nederland met de camper’!

nederland

- Ontdek Zeeland tijdens je campervakantie!

De Franse westkust

Brede stranden, indrukwekkende kliffen, prachtige duinen en bruisende badplaatsen, wij begrijpen dat dit een geliefde vakantiebestemming onder camperaars! De kust van Frankrijk is erg divers en heeft alles te bieden voor een welverdiende campervakantie. In het artikel ‘De mooiste plekken langs de Franse weskust tijdens je camperreis’ hebben wij de hoogtepunten voor je op een rijtje gezet.

frankrijk

- De kust van Frankrijk!

Zoek gemakkelijk naar camperplaatsen aan het water in de Camperstop-App. Hierin vind je informatie over ruim 13.000 camperplaatsen verdeeld over 30 Europese landen. Download de Camperstop-App, op iOS of Android, en probeer de app 7 dagen volledig gratis en vrijblijvend.

Camperstop-App compleet vernieuwd
Image
Image

Locaties

Gerelateerde producten

Camperstops onderweg - Overnachten aan het water

Camperstops onderweg - Overnachten aan het water

In deze gids vind je de 200 mooiste camperplaatsen aan het water in Nederland, België en Frankrijk!

ANWB Frankrijk

ANWB Camperboek Frankrijk

Reis gemakkelijk met je camper door heel Frankrijk!

Gerelateerde artikelen

Kaartje2go