fbpx
feestdagen camper

Op deze camperplaatsen breng je de feestdagen door met de camper

Voor we het weten staan de feestdagen weer voor de deur! Ga jij er tijdens deze periode graag op uit met je camper? In dit artikel vind je camperplaatsen waar je heerlijk kunt genieten tijdens de feestdagen. Er is bijvoorbeeld een kerstdiner, de camperplaats is sfeervol aangekleed of je kunt er genieten van een kampvuur onder het genot van een glaasje glühwein.


Oproep:

Ben jij nog leuke initiatieven van Nederlandse of Belgische camperplaatsen tegengekomen? Je bent altijd welkom om deze door te geven aan onze redactie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

Drenthe

Stee in Lhee, Dwingeloo
Bij Camperparc Stee in Lhee hoef je niet zelf te koken tijdens de kerstdagen, want je kunt door diverse restaurants een maaltijd laten bezorgen bij je camper. Op kerstavond kun je meelopen met een gezellige kerstwandeling door Dwingeloo. Tijdens oudejaarsdag geniet van je van live-muziek, een oliebol en word je ook voorzien van een heerlijk glaasje glühwein! De gehele periode is het terrein sfeervol aangekleed en verlicht, daarnaast is het terrein ook vuurwerkvrij.

Friesland

Camperplaats Leeuwarden, Leeuwarden 
De stad Leeuwarden organiseert weer veel feestelijke activiteiten rond de feestdagen! Denk aan een kerstmarkt in de oude gevangenis van Leeuwarden of de musical de Tocht. Alle activiteiten in de stad zijn makkelijk te bereiken vanaf Camperplaats Leeuwarden. De camperplaats is ook dit jaar weer gezellig verlicht en heeft een unieke kortingssleutel waarmee je op verschillende plekken leuke kortingen ontvangt.

feestdagen camperreis

Limburg

Camperplaats Kessel, Kessel 
De feestdagen zijn extra gezellig bij camperplaats Kessel! Doe mee aan de bingo, ga de dansvloer op en geniet van live-muziek of ga heerlijk wandelen met een gids door Kessel. Honger gekregen van al deze activiteiten? Geen zorgen, want daar heeft de camperplaats ook aan gedacht. Geniet van een kop soep, ga mee naar de wok en vergeet op oudejaarsdag de oliebol niet!

feestdagen camperreis

Noord-Brabant

Camperplaats De Spekdonken
Bij camperplaats De Spekdonken is er veel te beleven tijdens de feestdagen. Zo kun je deelnemen aan een rondleiding over een melkveebedrijf of aan een wandel- of fietstocht. En qua eten kom je hier ook zeker niks te kort! Tijdens kerst kun je genieten van een 4-gangen kerstdiner met entertainment, een kerstontbijt of laat een bourgondische borrelplank bezorgen aan je camper.

Camperplaats de Rucphense Weide
Tijdens de decembermaand valt er veel te beleven bij Camperplaats de Rucphense Weide. De camperplaats organiseert verschillende activiteiten. Zo begin je de maand goed met het Sinterklaasweekend! Volg een workshop chocoladeletters maken, schuif aan bij het ontbijtbuffet en geniet van gezelligheid bij het kampvuur. Met kerst luid je het weekend in met een sfeervolle kerstfilm. De volgende dag kun je een kerstwandeling maken onder begeleiding van een gids in Oudenbosch. Op kerstavond staat er geen plechtige dienst op het programma, maar een gezellig samenzijn waar humor en hilariteit centraal staat en tijdens eerste kerstdag kun je genieten van een overheerlijk gezamenlijk kerstdiner.

 

Overijssel

Toppark 't Hulsbeek, Deurningen
Bij Toppark ’t Hulsbeek is er genoeg te doen in de feestmand. Op 9 december organiseert de camperplaats een stamppotbuffet. Maar ook tijdens de kerstdagen zit je hier goed, want dan kun je genieten van een kerstbuffet! Op oudejaarsdag is er volop gezelligheid met vuurkorven, oliebollen, glühwein en een hapje. Dat wordt genieten!

België

An den Weyern, Oostkantons
In Sankt Vith, in Wallonië, Oostkantons, kun je heerlijk de feestdagen doorbrengen. Zo is er op 17 december een gezellige kerstmarkt in het centrum van Sankt Vith. De winkels zijn dan open en er is muziek en animatie aanwezig! Op zaterdag en zondag kun je ook deelnemen aan een historische stadswandeling.

Wil je maandelijks de mooiste camperroutes, unieke overnachtingstips en de leukste bezienswaardigheden in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier vrijblijvend in voor onze nieuwsbrief!

Ontdek meer...

Image
Image

Gerelateerde producten

Facile-en-Route Campergids

Facile-en-Route Campergids Europa

(Detail-) informatie over duizenden camperplaatsen door heel Europa!

Camperstops onderweg - overwinteren in de zon

Camperstops onderweg - Overwinteren in de zon

Selectie van camperplaatsen om te overwinteren in Spanje en Portugal!

Camperstops onderweg - comfortabel op reis

Camperstops onderweg - Comfortabel op reis

Deze handzame gids is de perfecte reisgenoot voor wanneer je comfortabel op reis wilt gaan door Europa!

Gerelateerde artikelen

No item found!