fbpx
Veluwe camper

8x vissen vanaf de camperplaats!

Veel locaties in Nederland zijn niet alleen de moeite waard om te overnachten met de camper, maar je kunt er ook nog eens fantastisch je hengel uitgooien! Camperstop heeft voor jou deze 8 visspots op een rijtje gezet zodat jij direct vanuit je camper kunt gaan vissen! Natuurlijk is er in de omgeving van deze camperplaatsen ook van alles te doen, zien, en proeven.

1. Appeltern - Herberg 't Mun

Bij Herberg ’t Mun heb je volop de mogelijkheid om de hengel uit te gooien. Deze camperplaats ligt namelijk niet zomaar aan het water, maar is gelegen tussen 8(!) verschillende grote vijvers en een visrivier. Direct aan deze locatie is een restaurant waar je gezellig en lekker kunt eten. Herberg ’t Mun ligt aan een van de fietsknooppunten waarmee ‘Maas en Waal’ ontdekt kan worden.

Klik hier voor meer informatie over camperplaats Herberg 't Mun.

Camperplaats vissen
- Het reizen met de camper is ideaal te combineren met vissen, daarom een lijstje met 10 camperplaatsen in Nederland met vismogelijkheden

2. Appelscha - De Compagnonshoeve

Op camperplaats de Compagnonshoeve in Appelscha vind je 10 ruime plaatsen om te staan met de camper. Deze camperplaats is gelegen aan de Opsterlandse Compagnonsvaart in Appelscha. Omdat deze camperplaats direct aan het water gelegen is, is dit de perfecte plek voor vissers. In de buurt zijn er ook vele leuke dingen te doen. Zo vind je er op korte afstand de Bosbergtoren om van het uitzicht te genieten, een golfbaan en leuk voor (klein)kinderen er is een klimbos in de buurt.

Klik hier voor meer informatie over camperplaats De Compagnonshoeve.

Ontdek tijdens je camperreis door Nederland ook de provincie Friesland. Dit zijn de mooiste camperplaatsen. 

3. Giethoorn - Camperresort Bodelaeke

Camperresort Bodelaeke is gelegen in het prachtige plaatsje Giethoorn ook wel bekend als Klein Venetië. Giethoorn is volledig omringd en doorweven met water. Om hier van de ene naar de andere kant te komen, zijn er vooral bruggetjes en bootjes die de routes gangbaar maken. Vissen in Giethoorn is bijna overal mogelijk je hoeft alleen maar een fijn en rustig plekje uit te kiezen. Er valt van alles te doen, zo zijn er restaurants en cafés, je kunt gezellig door Giethoorn trekken met een bootje, rondvaarten worden ook georganiseerd of je neemt met goed weer een frisse duik.

Klik hier voor meer informatie over camperplaats Camperresort Bodelaeke.

Veluwe camper
- Giethoorn, niet alleen een prachtig dorpje om te zien maar ook zeker een perfecte plaats om je hengeltje uit te gooien om een middagje te gaan vissen. 

4. Leerdam - De Galgenwaard

Camperplaats De Galgenwaard is gelegen aan de Linge, nabij Oosterwijk in Zuid-Holland. Dit prachtige gebied is ideaal voor kleine watersporten en uiteraard vissen. Ook wandelaars en fietsers kunnen zich goed vermaken in dit gebied. Je kunt jezelf makkelijk een aantal dagen vermaken in deze omgeving. Direct aan de oever van de Linge vind je naast camperplaats De Galgenwaard meerdere camperplaatsen waar je direct vanuit de camper je hengel kunt uitwerpen!

Klik hier voor meer informatie over camperplaats De Galgenwaard.

5. Oirschot - Camperplaats Oirschot

Camperplaats Oirschot ligt direct gelegen aan het kanaal en biedt voor 60 camperaars ruime, luxe camperplaatsen. Op deze camperplaats vind je alle benodigde servicefaciliteiten, met tegenwoordig ook douche en toilet. Het dorp Oirschot straalt het Bourgondische leven uit. Vanaf de camperplaats loop je zo de dorpskern in met gezellige terrassen en restaurants. Bovendien kun je fijn fietsen, wandelen en vissen in de directe omgeving!

Klik hier voor meer informatie over camperplaats Oirschot.

Oirschot vissen langs kanaal
- Camperplaats Oirschot is direct gelegen aan het kanaal zodat je vanuit je camper kunt vissen!

6. Oudehaske - Oer de Haske

Mini Campercamping Oer de Haske vind je op het Friese platteland bij Oudehaske. Deze camperstop biedt plaatsen met een mooi uitgestrekt zicht op de weilanden. Deze locatie is tevens een mooie en prettige plek voor het vissen. Zo kun je als visser terecht op het Nannewiid, het Tjeukemeer, Slotermeer en het bekende Ijsselmeer. Op deze camperstop vind je daarnaast een mooie bloementuin met zitgelegenheid. De omliggende kleine historische dorpjes en steden zijn ook echte aanraders.

Klik hier voor meer informatie over camperplaats Oer de Haske.

7. Woudsend - Met Jaap

De locatie in Woudsend biedt camperplaatsen met uitzicht op de haven. Woudsend is een gezellige toeristenplaats en heeft naast watersporten zoals varen en vissen ook leuke fietstochten te bieden. In de haven is het toegestaan om te zwemmen. In de buurt zijn een aantal historische dorpjes te vinden waarvan Woudsend zelf een rijke historie heeft, mooie kerkjes en een gezellige sfeer.

Klik hier voor meer informatie over camperplaats Met Jaap.

8. Zwolle - Agnietenplas

Camperplaats Agnietenplas ligt in een verrassend mooi natuurgebied dicht in de buurt van Zwolle. Via een bos met oude bomen en prachtige bospaden kom je aan bij deze mooie camperplaats. Deze ligt direct aan de Agnietenplas en is een openbare zwemgelegenheid. Op de steigers heb je de mogelijkheid om te vissen. In de omgeving is er genoeg te doen voor jong en oud, zo kan je cultuur proeven, ontspannen, naar dierenparken of naar een leuk museum.

Klik hier voor meer informatie over camperplaats Agnietenplas.

Wil je automatisch op de hoogte blijven van alle laatste reisinspratie voor je volgende camperreis? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!

Ontdek meer...

Facile-en-Route Campergids Europa
Image
Image

Gerelateerde producten

Facile-en-Route Campergids

Facile-en-Route campergids Europa

(Detail-) informatie over honderden camperplaatsen door heel Europa, incl. reis- & routetips!
ANWB Camperboek Europa

ANWB Camperboek Europa

Reis dwars door Europa en leer dit fascinerende werelddeel kennen aan de hand van de 24 complete routes!

Gerelateerde artikelen

No item found!