fbpx
overnacht op camperplaatsen met speciale voorzieningen!

Overnacht op camperplaatsen met speciale voorzieningen!

Genieten van de vrijheid, dat is iets wat camperen zo fijn maakt! Er zijn veel voorzieningen die jouw verblijf vaak nog fijner maken. Voor de een is dat een plaats aan het water, een prachtig uitzicht op de bergen, een gratis camperplaats of juist een luxe camperplaats met verschillende faciliteiten. In dit artikel vind je een aantal camperplaatsen die speciale voorzieningen aan bieden, die volgens ons, ervoor zorgen dat je optimaal kunt genieten van dat fijne campergevoel! Benieuwd welke dat zijn? Lees dan zeker snel verder!

Liever in de zon of in de schaduw?

Niks is zo fijn om weinig moeite te hoeven doen om te kunnen genieten van een heerlijk zonnetje of juist van de schaduw als het te warm is. Met het unieke concept van het camperdraaiplateau op camperplaats Nuuverstee in Borger is dat mogelijk! Je bedient het draaiplateau zelf, zodat je precies staat zoals jij het fijn vindt. Handig toch! Het draaiplateau is voorzien van 10 Ampère stroom en is geschikt voor campers van max. 8 meter en max. 4000kg.

camperplaats nuuverstee

- Ontdek het unieke concept op camperplaats Nuuverstee!

Goed voorbereid op reis

Ben je vergeten te checken hoeveel de camper in totaal weegt voor je begint aan je camperreis? Als je overnacht bij Camperplaats Appelscha, dan heb je geluk want op deze camperplaats kun je gratis gebruikmaken van een weegbrug! En dat werkt supermakkelijk: je rijdt je camper op de brug, drukt de knop in en je kan het gewicht aflezen. Het is op deze camperplaats niet mogelijk om een staanplaats te reserveren, maar om ervoor te zorgen dat je niet voor niks hun kant op rijdt heeft de camperplaats een speciaal systeem ontwikkeld! Er is namelijk in het midden van iedere staanplaats een sensor op de grond geplaatst waarmee zij kunnen uitlezen hoeveel plekken er nog beschikbaar zijn. De bezetting vind je terug op hun website bij ‘Vrije plaatsen’.

camperplaats appelscha

- Maak gratis gebruik van de weegbrug!

Ontspannen in de wellness!

Naast dat de volgende camperplaats zich in een prachtige omgeving bevindt waar je heerlijk kunt fietsen en/of wandelen, is het écht een unieke ervaring om hier te overnachten. Wat ons betreft dus zeker de moeite waard! Want zeg nu zelf, wat is er beter dan na een lange dag fietsen of wandelen even heerlijk te kunnen ontspannen in de wellness? Bij Camperplaats Vechtdal, Nieuwleusen kan dit! Je kunt hier een privé sauna boeken of reserveer een van de vier camperplaatsen met een privé hottub! Helemaal fijn aan deze camperplaats is dat zij vinden dat iedereen deze unieke ervaring van een privé hottub moet kunnen gebruiken. Daarom hebben zij, voor gasten die om welke reden dan ook dit nodig hebben, een lift. Neem plaats in de hottub, geniet van het prachtige uitzicht op de sterrenhemel en je hebt een heerlijk vakantiegevoel!

camperplaats vechtdal

- Kom even helemaal tot rust in de hottub!

Overnachten tussen het groen en de dieren

Bij camperplaats de Heicohoeve kun je echt optimaal genieten van het buitenleven. Het groen en de dieren staan hier namelijk centraal! Bewonder dan ook zeker hun dierenweitje, plof lekker neer bij de grote vijver of maak een heerlijke wandeling door het historische centrum van Zutphen. Heb je na een lange dag geen zin om nog te koken? Dat snappen ze bij deze camperplaats! Daarom organiseert zij met mooi weer pizza-avonden op zaterdag, erg gezellig én lekker! En wanneer het ’s avonds afkoelt, kun je nog even knus bij het vuurtje zitten om lekker op te warmen! Wil je ultiem genieten, dan vind je op deze camperplaats ook 2 camperplaatsen die een eigen hottub hebben. Zorg dan wel van tevoren dat je deze camperplaats op tijd reserveert!

camperplaats de heicohoeve

- Bewonder het dierenweitje en geniet hier van het buitenleven!

Voor de echte actievelingen

Ben je iemand die graag actief bezig is? Dan ben je bij Camperpark Soasel aan het juiste adres! Waan je even in Frankrijk en stap op de Jeu de Boules baan en gooi alles wat je hebt in de strijd om de wedstrijd van vrienden of familie te winnen! Wil je liever de prachtige omgeving ontdekken? Huur dan zeker een fiets op het park. Geef je liever wat meer gas, dan is het huren van een e-chopper écht een aanrader voor jou! Op de camperplaats zelf kom je ’s avonds even helemaal tot rust en geniet je van de sfeervolle locatie. En wanneer de zon onder gaat, kun je ook hier gebruikmaken van een hottub als je deze bij je camperplaats hebt bijgeboekt. Let op: deze exclusieve camperplaats is zeer in trek en daardoor vaak volgeboekt. Zorg dus dat je op tijd reserveert!

camperpark soasel

- Waan je even in Frankrijk en stap de Jeu de Boules baan op!

Wil je nog meer ultieme locaties ontdekken waar je met de camper kunt overnachten? Met de lidmaatschappen van Camperreiswinkel.nl overnacht je op de meest bijzondere locaties in jouw favoriete vakantieland. Hier lees je alles over de mogelijkheden van de verschillende lidmaatschappen!

Camperstop-App compleet vernieuwd
Image
Image

Locaties

Gerelateerde producten

Camperstops onderweg - Comfortabel op reis

Camperstops onderweg - Comfortabel op reis

De perfecte reisgenoot voor wanneer je comfortabel op reis wilt gaan door Europa!

camper reisdagboek

Camper reisdagboek

Een luxe en overzichtelijk dagboek waar je al je ervaringen en herinneringen gedurende je reis in kan zetten!

Gerelateerde artikelen