fbpx
Nationale Camper Rally

Unieke thema-routes met de camper!

Het rijden van een vooraf uitgestippelde camperroute saai en voorspelbaar?! Niet als je de routes volgt van de Nationale Camper Rally! Al duizenden camperaars hebben in de afgelopen 2 jaar deze speciale thema-routes gevold met veel enthousiasme! Door juist van de gebaande paden af te wijken en door het uitvoeren van de puzzels, vragen of opdrachten op locatie zijn de routes allerminst voorspelbaar maar juist verrassend en vernieuwend! Door de vrije en flexibele opzet van de Nationale Camper Rally kun jij zelf bepalen waar je de route start! Klinkt je dit als muziek in de oren! Lees dan verder, we vertellen je graag alles over dit unieke concept!

Veel meer dan alleen een camperroute!

De routes die zijn uitgestippeld door de Nationale Camper Rally zijn samengesteld binnen een speciaal thema. Jij als camperaar hebt dan ook de ruime keuze uit maar liefst 6 verschillende thema’s. Of je nu graag historie, het strand, cultuur of het liefst een combinatie hiervan tegenkomt op reis, er is altijd wel een thema dat bij jouw wensen past.

''Door het rijden van deze thema-routes zijn we op plaatsen gekomen waar we het bestaan nog niet eens vanaf wisten, maar die we zeker niet hadden willen missen! Een echte aanrader voor iedereen die graag de camper pakt om nieuwe locaties te ontdekken!''

Op moment dat je jezelf inschrijft voor de Nationale Camper Rally ontvang je een rallyboek. In dit rallyboek staat de route beschreven, vind je informatie over de te bezoeken locaties en bezienswaardigheden, per etappe een vraag, puzzel of opdracht die je op locatie dient uit te voeren en geven we vele tips waar te overnachten met de camper. Speciaal voor jou bieden sommige camperplaatsen en bedrijven een korting of leuk extraatje aan! Heb je de route volledig gereden en alle vragen beantwoord en opdrachten uitgevoerd? Dan maak je ook nog eens kans op mooie prijzen! Niet gek dus dat de Nationale Camper Rally door veel camperaars wordt gezien als een van de leukste en meest memorabele camper-ervaringen ooit!

Nationale Camper Rally deelnemers

Volg de routebeschrijving en laat je verrassen door al het moois wat je staat te wachten onderweg!

Zo vrij als een vogel

Zeg je ‘camperen’, dan zeg je ‘genieten in vrijheid’. En juist dat gevoel staat bij de Nationale Camper Rally centraal. Dit houdt in dat je de rally kunt rijden wanneer het jou uitkomt en geheel op je eigen tempo. Je kunt er dus zo lang over doen als je zelf wilt en hierdoor op jouw manier genieten van al het moois wat je onderweg tegenkomt. Je hoeft de route niet eens in één keer uit te rijden, zo kun je de route opsplitsen in bijvoorbeeld meerdere weekenden. Waar je de route start bepaal ook jij helemaal zelf, de route heeft immers geen vast start- of eindpunt. Per etappe worden verschillende ‘tips om te overnachten’ benoemd. Deze locaties liggen altijd op korte afstand van de te rijden route. Overnacht je toch liever ergens anders? Dat kan uiteraard ook, je bent niet gebonden aan de camperplaatsen die worden vermeld in het rallyboek! Zoals je merkt, genieten in vrijheid staat echt centraal bij de Nationale Camper Rally!

Ben je benieuwd naar alle beschikbare thema's? Klik hier voor een uitgebreide inspiratie-brochure. Heb je jezelf laten inspireren voor het rijden van één of meerdere camperroutes in een speciaal thema? Schrijf je dan snel in! en ontvang het rallyboek en alle andere benodigdheden thuis! 

Beschikbare edities 2022:

Nationale Camper Rally
Nationale Camper Rally
Nationale Camper Rally
Nationale Camper Rally
Nationale Camper Rally
Image