fbpx
Culemborg camperreis

De allerbeste reisgidsen voor je camperreis door Nederland en België

Ga je op camperreis door Nederland of België? Met deze reisgidsen weet je zeker dat je onderweg niets mist en haal je het meeste uit jouw camperreis! Ga je voor een complete gids met tal van geselecteerde camperplaatsen, of ga je voor camperplaatsen vanaf waar je gelijk de fiets op kunt? Voor iedereen is er een gids die past bij de persoonlijke voorkeuren.

Een comfortabele camperreis

In de vernieuwde editie Camperstops Onderweg – comfortabel op reis vind je 1500 camperplaatsen verdeeld over 7 landen, waaronder België en Nederland. Al deze camperplaatsen zijn voorzien van sanitaire voorzieningen. Door middel van de foto’s, detailinformatie over servicevoorzieningen en praktische informatie over de omgeving selecteer je gemakkelijk een comfortabele camperplaats die aan jouw wensen voldoet.

 

Girona camper

Selecteer gemakkelijk jouw camperplaats

In de Facile-en-Route campergids deel 1 vind je 3.838 camperplaatsen verdeeld over België, Nederland, Frankrijk en Luxemburg. Alle camperplaatsen zijn voorzien van detailinformatie over de geboden servicevoorzieningen, GPS-coördinaten en afbeeldingen. Daarnaast staan er routetips per land in de campergids en inspiratietips per regio in de categorieën doen, zien, proeven en weten.

Reis langs de mooiste camperplaatsen van Nederland

In de handzame gids ‘150 mooiste camperplaatsen in Nederland’ staan de 150 mooiste camperplaatsen van Nederland. Bij iedere camperplaats staat een duidelijke beschrijving van de camperplaats en omgeving, en met de vele foto’s krijg je een duidelijk beeld van de sfeer van de camperplaats. Per thema zijn de 10 mooiste camperplaatsen geselecteerd. Denk aan camperplaatsen in de natuur of aan het water. Een fijn boek om ideeën op te doen voor een weekend weg in Nederland! Of overnacht bij één van deze 50 camperplaatsen aan de fietsroute in Nederland en schiet binnen mum van tijd het fietspad op. 

De mooiste camperroutes door Europa

In de Michelin routegids ‘Met de camper door Europa’ staan 75 uitgestippelde camperroutes door heel Europa. Ook in Nederland en België staan mooie camperroutes. Bij de route staan nuttige voorbereidingstips, hoogtepunten die je onderweg tegenkomt en adressen van restaurants en winkels. De duur van de route kun je natuurlijk zelf bepalen, maar de lengtes variëren van enkele dagen tot enkele wegen.

Tijd voor een fietstocht

In het Route.nl jaarboek 2021 vind je de leukste fietsroutes waarmee je jouw camperreis kunt combineren met een fijne fietstocht. In de gids staan 127 fietsroutes en 15 wandelroutes verdeeld over Nederland, België, Duitsland en Denemarken. Van Nederland, Belgisch-Limburg en West-Vlaanderen staan de fietsknooppunten duidelijk weergegeven. De perfecte reisgenoot voor een actieve campervakantie!

Camperreis met een thema

Op zoek naar een originele camperreis? Met de Nationale Camper Rally rijd je een route met een bepaald thema. Ontdek bijvoorbeeld het echte boerenleven of maak een wandeltocht met de wind in je gezicht langs de kustlijn. Onderweg leer je alles over dit thema door de bijgevoegde teksten en bezienswaardigheden en je maakt opdrachten die met het thema te maken hebben. Binnen de gegeven periode kun je zolang doen over het avontuur als je wil.

Nederland en België camper

De mooiste bezienswaardigheden van België

In de Capitool reisgids België en Luxemburg staan de hoogtepunten van beide landen. Denk aan de handelssteden als Brugge en Gent, de beboste Ardennen en de uitgestrekte kustlijn langs Oostende. Bij de locaties staan handige plattegronden, foto’s en tips voor restaurants en winkels. Ook staat de geschiedenis beschreven. Zo weet je zeker dat je op bestemming niets mist!

Ontdek meer...

Facile-en-Route Campergids Europa
Image
Image

Gerelateerde producten

Facile-en-Route campergids Europa

Facile-en-Route campergids Europa

(Detail-) informatie over honderden camperplaatsen door heel Europa, incl. reis- & routetips!

Gerelateerde artikelen

No item found!