fbpx
feestdagen camper

Op deze camperplaatsen breng je de feestdagen door met de camper

De feestdagen staan weer voor de deur! Trek je er graag op uit met de camper tijdens deze periode? Op deze camperplaatsen beleef je een bijzondere ervaring tijdens de feestdagen. Er is bijvoorbeeld een kerstdiner, de camperplaats is vrolijk aangekleed of je kunt er genieten van een sfeervol kampvuur. Hieronder bekijk je de complete lijst met camperplaatsen die iets organiseren tijdens de feestdagen. 


Oproep:

Ben jij nog leuke initiatieven van Nederlandse of Belgische camperplaatsen tegengekomen? Je bent altijd welkom om deze door te geven aan onze redactie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

Let op: dit is een artikel uit 2022.

Drenthe

Stee in Lhee, Dwingeloo
Bij Camperparc Stee in Lhee kun je tijdens de kerstdagen genieten van een maaltijd die bij de camper bezorgd wordt. Op kerstavond zelf kun je in Dwingeloo een gezellige kerstwandeling maken. Op oudjaarsdag zullen op het camperparc oliebollen gebakken worden, en je wordt ook voorzien van een heerlijk glaasje glühwein! Daarnaast is tijdens de gehele periode het terrein gezellig aangekleed en verlicht.

Landgoed Meistershof, Dwingeloo
Op Landgoed Meistershof barst het van de gezelligheid tijdens de feestdagen. Geniet 23 én 30 december van heerlijke oliebollen, een glaasje glühwein of warme chocolademelk terwijl je je opwarmt aan een lekker warm kampvuur. 

Friesland

Camperplaats Leeuwarden, Leeuwarden 
De stad Leeuwarden organiseert een heleboel leuke activiteiten de komende periode. Denk bijvoorbeeld aan een verhalenavond of het Noordelijk Film Festival! Alle activiteiten in de stad zijn gemakkelijk te bereiken vanaf Camperplaats Leeuwarden. Meer informatie vind je op de site

Camperplaats Appelscha, Appelscha 
Het winterseizoen wordt op 26 en 27 november bij Camperplaats Appelscha ingeluid met een gezellige Winterfair aan de bosrand in het toeristisch centrum van Appelscha. Daarnaast worden er gedurende de gehele winter verschillende leuke activiteiten aangeboden. Denk bijvoorbeeld aan: een mooie winterwandeling door de natuur onder leiding van een gids, een gezellige borrel bij het kampvuur, bierproeverijen, warme chocolademelk aan de deur en exclusieve winterkortingen bij lokale restaurants en ondernemers.

Als kers op de taart is de camperplaats het gehele seizoen sfeervol verlicht. Laat een leuke kerstwens achter in de boom en maak kans op een gratis overnachting in 2023! Meer informatie vind je op de site van de camperplaats.

feestdagen camperreis

Gelderland

Camperpark 't Dommerholt, Borculo
Bij Camperpark 't Dommerholt geniet je tijdens alle feestdagen van verschillende lekkernijen. Zo kun je op sinterklaasavond genieten van een tapasplank en een lokaal wijntje of biertje. Tijdens de kerstdagen is er ook weer veel lekker eten, waaronder een tapasplank, brunchbuffet, een heerlijke, goed belegde ontbijtplank en appelgebak. Daarnaast geniet je met oud- en nieuwjaarsdag ook weer van een tapasplank en lokale drankjes. Reserveren kan vooraf op de website van de camperplaats. 

Camperplaats Erve Roos, Beltrum 
Camperplaats Erve Roos organiseert het tweede weekend van november een camper-repair weekend! Tijdens dit gezellige weekend zijn er verschillende activiteiten en workshops. Zo kun je op vrijdag een potje boerengolf spelen! Op zaterdag zullen er verschillende workshops plaatsvinden die je meer informatie zullen geven over je camper en het repareren daarvan. 'S avonds is er de mogelijkheid om gezellig samen te eten! 

Recreatiepark Het Winkel, Winterswijk
Bij Recreatiepark Het Winkel kun je van 27 t/m 31 december van alles beleven. Zo kun je na een lange wandeling heerlijk genieten van warme chocolademelk of een overheerlijk diner in het restaurant. Daarnaast worden er tal van activiteiten georganiseerd door het animatieteam en kun je gezellig bowlen op de bowlingbaan. 

feestdagen camperreis

Noord-Brabant

Camperplaats Oirschot, Oirschot
In Oirschot en omgeving is er genoeg te beleven tijdens de feestdagen. Op de camperplaats geniet je van een lekker kerstdiner op eerste kerstdag. Dit diner wordt per gang aan je camper bezorgd! Tijdens de jaarwisseling zijn er ook verschillende activiteiten. Zo worden er heerlijke oliebollen gebakken door Bakkerij De Reijsende Man. 'S avonds komt er een foodtruck op het terrein zodat je heerlijk kunt eten. Daarnaast is de camperplaats tijdens de gehele periode feestelijk verlicht! 

Camperplaats de Rucphense Weide
Er valt genoeg te beleven in Rucphen! Camperplaats de Rucphense Weide organiseert verschillende arrangementen. Zo begin je de kerstdagen gezellig bij de vuurkorf met een glas glühwein, maar kun je ook een kerstborrelbox laten bezorgen aan je camper. Op kerstavond organiseert de camperplaats de foutste én gezelligste kerstbingo van het land, dat wil je niet missen! Op eerste kerstdag kun je genieten van een overheerlijk gezamenlijk kerstdiner. Het volledige kerstarrangement vind je hier.

Ook met oudjaar valt er genoeg te beleven. Zo kun je een high bubbels box bestellen en is er op oudjaarsavond een live cooking winter BBQ! Het volledige arrangement vind je hier.

Alle festiviteiten gemist? Geen zorgen, er is ook in januari nog genoeg te doen. Geniet van een heerlijk diner met luxe borrelplanken, of bestel de lazy sunday ontbijtbox voor een super relaxed weekend! Het volledige arrangement vind je hier.

Camping & Gastenverblijf De Brembroeken, Vortum-Mullem
Het oud en nieuw-arrangement bij Camping & Gastenverblijf De Brembroeken is mega gezellig! Vier gezamelijk oud en nieuw, onder genot van heerlijke hapjes en wat lekkers te drinken! Op nieuwjaarsdag wordt er ook zeker aan een lekker bakje koffie met gebak gedacht. Daarnaast is er in de eerste week van januari een heleboel te beleven op het erf en in de regio! 

Camperplaats Ons Plekske, Vianen
De feestdagen zijn extra gezellig bij camperplaats Ons Plekske! Geniet op eerste kerstdag bijvoorbeeld van een heerlijk luxe kerstdiner! Ook met Oud en Nieuw valt er genoeg te doen. Op 30 december kun je een heerlijk kopje koffie of thee drinken met wat lekkers, en op oudjaarsdag zijn er oliebollen, gluhwein en tapas! 

feestdagen camperreis

Overijssel

Toppark 't Hulsbeek, Deurningen
Bij Toppark 't Hulsbeek is er genoeg te doen in december! Tijdens de gehele periode is het terrein mooi versierd en verlicht. Daarnaast staat er een grote tent op het terrein, waar iedereen zich lekker op kan warmen! Er is ook genoeg te eten: in het 2e en/of 3e weekend van december organiseert de camperplaats een stamppotbuffet. Maar je kunt ook tijdens de kerstdagen een heerlijk kerstdiner aan de camperdeur laten bezorgen. Nog meer honger? Op oudejaarsdag wordt er getrakteerd op glühwein, oliebollen en een lekkere snack!

Camperplaats Vechtdal, Nieuwleusen
Er is van alles te doen op camperplaats Vechtdal. Speciaal voor de gasten komt er op 24 december een meesterkok om een feestelijk 5-gangen diner te bereiden. Dit diner wordt aan de camperdeur bezorgd! Daarnaast biedt de camperplaats gebruik van hottubs en sauna's, zodat je heerlijk kunt ontspannen tijdens de koude winterdagen.

Campercamping de Bentelose Esch, Bentelo
Er is het gehele kerstweekend feest bij Campercamping de Bentelose Esch! Zo kun je op zaterdag genieten van een heerlijke hapjesplank, die aan je camper bezorgd wordt! De actievelingen kunnen op eerste kerstdag een kerstwandeling maken, die afgesloten wordt met een heerlijk buffet. Ook op tweede kerstdag valt er genoeg te beleven: bistro de Kolenbrander verzorgt op deze dag een overheerlijk 4-gangen diner met onder andere carpaccio, varkenshaas en een grand dessert! Meer informatie vind je op de site van de camping. 

Reensboer Recreatie, Geesteren
Bij het sfeervol verlichte Reensboer Recreatie is in de maand december van alles te beleven. Zo is er op 11 december een gezellige kerstmarkt in het centrum van Geesteren, op loopafstand van de camperplaats. Op 16 december wordt er een sjouwtocht georganiseerd, een avondwandeltocht van enkele km opgeleukt met vuurkorven, fakkes en jachthoornblazers. Tijdens de kerstdagen biedt de camperplaats nog enekel heerlijke kerstarrangementen aan, zoals een kerstontbijt en -buffet. Op oudjaarsdag zal de jaarwisseling gezamelijk gevierd worden. Meer informatie vind je op de site van de camperplaats. 

feestdagen camperreis

Zeeland

Stadscamping Zeeland, Middelburg
Middelburg tovert zich om tot een ware winterstad tijdens de feestperiode! Laat kunstjes zien op de ijsbaan, geniet op een gezellig winterterras en vergaap jezelf aan de prachtig verlichte stad! Bij Stadscamping Zeeland verblijf je op 15 minuten lopen van de stad, waardoor jij de feestperiode heerlijk door kunt brengen in het winter-wonderland Middelburg. 

België

Kompas Camping, West-Vlaanderen
Bij Kompas Camping hoef jij je niet te vervelen deze feestperiode! Bij bijna elke festiviteit wordt er wel iets georganiseerd. Houd je van griezelen? Woon dan de halloweenparty bij op 29 oktober, of loop de fakkeltocht op 31 oktober! Voor de voetballiefhebbers kan je op 27 november het WK kijken op groot scherm! Als kers op de taart krijgen gasten tijdens kerst en oudjaar een leuk cadeautje (mits je voor 15 november boekt!).

An den Weyern, Oostkantons
In Sankt Vith, in Wallonië, Oostkantons, kun je heerlijk de feestdagen doorbrengen. Zo is er op 11 december een gezellige kerstmarkt in het centrum van Sankt Vith. De winkels zijn dan open en er is muziek en animatie aanwezig! Voor de muziekliefhebbers is er op 8 januari, in het nieuwe jaar, een symphonieorkest in Sankt Vith! Voor meer informatie kijk je op deze website.

Wil je maandelijks de mooiste camperroutes, unieke overnachtingstips en de leukste bezienswaardigheden in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier vrijblijvend in voor onze nieuwsbrief!

Ontdek meer...

Image
Image

Gerelateerde producten

Facile-en-Route Campergids

Facile-en-Route Campergids

(Detail-) informatie over duizenden camperplaatsen door heel Europa!

Gerelateerde artikelen

No item found!