fbpx
Facile-en-Route Campergids Europa 2022

Facile-en-Route Campergids viert feest met 25ste uitgave!

Het is feest! De Facile-en-Route Campergids Europa viert dit jaar zijn 25ste verjaardag. In deze jubileumuitgave staan 9.580 geselecteerde camperplaatsen, verspreid over 30 Europese landen! Nieuw zijn de landen Estland, Letland en Litouwen. Bij aanschaf van de Facile-en-Route Campergids Europa 2022 profiteren gebruikers dit jaar van meerdere voordelen. Een van de extra’s is gratis deelname aan de Nationale Camper Rally. Deze rally neemt je mee op een camperavontuur langs bijzondere plekken in Nederland.

Al 25 jaar betrouwbare camperplaatsinformatie!

Zoals camperaars van de Facile-en-Route Campergids Europa gewend zijn, is het door handige symbolen en foto’s in één oogopslag duidelijk of de camperplaats voldoet aan zijn wensen. Van gratis camperplaatsen tot luxe camperparken en unieke overnachtingen bij de boer: er is voor iedere camperaar wel wat wils!

Bij de Facile-en-Route Campergids Europa 2022 krijgt de camperaar ook een gratis jaarlicentie van de Camperstop-App, ter waarde van € 5,99. Hiermee beschik je over de meest actuele informatie van ruim 12.000 camperplaatsen, die zowel online als offline kunnen worden opgezocht. Vanuit de applicatie navigeer je direct naar de volgende bestemming, lees en deel je ervaringen over camperplaatsen en bewaar eenvoudig al je favoriete stops

Deze jubileumeditie van de Facile-en-Route Campergids Europa bestel je heel eenvoudig op camperreiswinkel.nl! Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, is dezelfde dag verzonden! Klik hier voor meer informatie.

Facile-en-Route Campergids

Image
Image
Image