fbpx
Europa camperroutes camper

Gratis overnachten met de camper in jouw favoriete vakantieland

Wil je overnachten op de meest bijzondere camperplaatsen in Spanje of wakker worden met uitzicht op een Franse wijngaard? Maak dan kennis met onze lidmaatschappen. Hiermee overnacht je gratis op de meest bijzondere locaties in jouw favoriete vakantieland. Kun je niet wachten om een lokaal biertje te proeven in een echte Britse pub of heb je altijd al gedroomd van een camperreis door het veelzijdige Noorwegen? Lees dan verder en ontdek de unieke mogelijkheden van onze lidmaatschappen!

Ontdek het geliefde Frankrijk op een andere manier

Frankrijk is al jaren een geliefde vakantiebestemming voor vele camperaars. Wij begrijpen wel waarom, dit land heeft namelijk zoveel te bieden. Van de meest romantische steden als Parijs en Bordeaux tot aan de prachtige stranden aan de Côte d’Azur. Frankrijk heeft alles voor een onvergetelijk camper-avontuur. Wil je dit populaire vakantieland eens op een andere manier verkennen en zie jij jezelf al rijden langs de vele wijngaarden? Dan is een lidmaatschap bij France Passion echt iets voor jou. Hiermee overnacht je een jaar lang gratis bij duizenden unieke locaties door heel het land. Parkeer je camper op een groen grasveld in het Franse binnenland en proef de sferen van het boerenleven. Een ding is zeker met deze unieke manier van reizen kom je op plekken die je normaal nooit ontdekt had.

lidmaatschappen camperplaatsen Frankrijk

- Tijdens een camperreis door Frankrijk kom je langs de mooiste wijngaarden!

Overnacht met de camper op een Britse Countryside met Brit Stops

Groot-Brittannië en Ierland zijn misschien niet de eerste bestemmingen waar je aan denkt voor een nieuw camper-avontuur. Toch is een oversteek naar het prachtige Engeland, het mysterieuze Wales of het sprookjesachtige Schotland zeker de moeite waard. Met Brit Stops haal je alles uit je camperreis door het Verenigd Koninkrijk. Hiermee krijg je een unieke kans om de meest bijzondere plekken van deze landen te ontdekken en overnacht je op de Britse Countryside. Zie je het al voor je overnachten bij een bierbrouwerij en tijdens je verblijf alles te weten komen over deze lokale biertjes? Kies dan voor een lidmaatschap bij Brit Stop en krijg toegang tot ruim 1.100 zeer gastvrije camperlocaties door heel het Verenigd Koninkrijk.

camperplaatsen countryside Verenigd Koninkrijk

- Maak zeker even een tussenstop in een pittoresk dorpje!

Nortrip: een unieke & pure manier van reizen

Ben je altijd al nieuwsgierig geweest naar de Noorweegse cultuur? Dan wordt het tijd voor een camperreis door dit verrassende land. Vanaf dit jaar kun je namelijk ook op een pure manier door Noorwegen reizen met Nortrip. Hiermee overnacht je gratis op ruim 90 camperplaatsen in Noorwegen. Geniet tijdens het rijden van prachtige watervallen, fjorden en de ruige natuur. Van Agder in het zuiden tot aan Finnmark in het noorden. Je komt overal met een lidmaatschap van Nortrip.

camperreis Noorwegen reizen

- De natuur in Noorwegen is prachtig.

Vermijd het massatoerisme en laat je verwelkomen op het Spaanse platteland

Viva España! Het land van de sangria, tapas en traditionele Flameco dans. Ben je ook zo’n fan van Spanje, maar heb je genoeg van het massatoerisme en die overvolle camperplaatsen? Dan is España Discovery de ideale oplossing. Met deze formule openen deuren die anders gesloten bleven voor jou als camperaar. Je verblijft op plekken waar je normaalgesproken niet kan komen, alleen met een lidmaatschap krijg je deze unieke kans. Bij España Discovery zijn ruim 200 camperplaatsen aangesloten waar je een jaar lang gratis kan overnachten. Laat je verwelkomen op het Spaanse platteland, proef lokale delicatesse en ontmoet de gastvrije Spanjaarden..

camperreis lidmaatschappen Spanje

- Laat je verrassen door het Spaanse platteland! 

Niet alleen in Frankrijk, Groot-Brittannië, Noorwegen en Spanje kun je gebruik maken van deze unieke formule. Ook in Oostenrijk, Duitsland, Zuid-Tirol, Hongarije en de Elzas nodigen wijnboeren je uit om op hun erf te verblijven. Ben jij nieuwsgierig naar alle mogelijkheden of sta je te popelen om alles uit je volgende camperreis te halen? Neem dan zeker een kijkje op camperreiswinkel.nl.

Image
Image

Locaties

Gerelateerde producten

France Passion

Nortrip

Overnacht bij aangesloten en zéér gastvrije camperlocaties door heel Noorwegen!

France Passion

France Passion

Overnacht in heel Frankijk gratis bij duizenden (wijn)boeren op hun privé-locatie!

France Passion

Brit Stops

Overnacht gratis bij aangesloten (boeren)bedrijven & pubs door heel het Verenigd Koninkrijk!

Facile-en-Route campergids Europa

Facile-en-Route campergids Europa

(Detail-) informatie over honderden camperplaatsen door heel Europa, incl. reis- & routetips!